• Αρχική
  • To CityLab
  • Συνεργασίες - Σχόλια

Συνεργασίες μας και Σχόλια Πελατών μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Από τον Αύγουστο του 2014, επιχειρούμε να συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρίες, οργανισμούς και φορείς που απευθύνονται άμεσα ή έμμεσα σε παιδιά, είτε μέσω των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, είτε μέσω έρευνας. Η επαφή μας γίνεται με εταιρίες τεχνολογίας και επιστήμης, ερευνητικά κέντρα, εκδοτικούς οίκους, δημόσιους φορείς και παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, και μένουμε όλοι σταθεροί στους στόχους μας (βλ. https://www.citylab.gr/citylab/goals.html)
Παραθέτουμε ενδεικτικές συνεργασίες μας (με αλφαβητική σειρά) 

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Στο πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων (ιδρυτικός δωρητής Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), διοργάνωση Εργαστηρίων Μηχανικής και Ρομποτικής για παιδιά 5 – 12 ετών, σε σχολεία του δήμου Αθηναίων.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ: Εργαστήρια Ρομποτικής για τα παιδιά του Δήμου Αλίμου.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ: Κοινές εκδηλώσεις με παρουσίαση βιβλίων από τους συγγραφείς και Εργαστήρια Ρομποτικής με σχετικό θέμα (συνεχώς από το 2014 έως σήμερα). Συγγραφείς που μας έχουν επισκεφτεί και παρουσιάσει βιβλία τους, είναι οι Λίτσα Ψαραύτη, Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Φίλιππος Μανδηλαράς, Μάρω Παπαγιάννη, Ελένη Δικαίου, Ιωάννα Φαββατά.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ: Kοινές εκδηλώσεις σε δράσεις Επιστήμης και Τεχνολογίας όπως "Η Βραδιά του Ερευνητή" (Ρομποτική για παιδιά) και το Athens Science Festival (Ρομποτική, Ενέργεια και Τεχνητή Νοημοσύνη). Περιοδικές ομιλίες και συζητήσεις από τους ερευνητές του κέντρου, στους μαθητές του CityLab με θέματολογία τη διακίνηση πληροφορίας στο Internet (καλές πρακτικές, αξιολόγηση), τις μηχανές αναζήτησης και κατανόησης λόγου, και άλλα. 

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ: Open Days και εβδομαδιαία εργαστήρια Μηχανικής και Ρομποτικής.

PUBLIC: Διοργάνωση Εργαστηρίων Μηχανικής και Ρομποτικής για παιδιά 5 – 12 ετών.


ΣΧΟΛΙΑ

Παραθέτουμε σχόλια γονέων και παιδιών, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του CityLab


Επικοινωνία
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2014-2019 CityLab. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος

design + programming by makebelieve