Ορισμοί

robotics

Η Ρομποτική είναι η επιστήμη και η τεχνολογία των ρομπότ, περιλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τις εφαρμογές τους.

Μπορεί να εφαρμοστεί η Ρομποτική στην εκπαίδευση;

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί Ρομποτική

Η [εκπαιδευτική] ρομποτική ζητά από τη φύση της και επιτυγχάνει με τον βέλτιστο και πιο ευχάριστο τρόπο τις παρακάτω ωφέλειες για τους «μαθητές» της.

Διαβάστε Περισσότερα

Εργαστήρια Ρομποτικής

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα εργαστήρια του CityLab βασίζεται σε συστήματα όπως τα Lego MINDSTORMS, που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό. Το παιδί καλείται να ανακαλύψει τον κόσμο της μηχανικής (γρανάζια, κίνηση, …) και να τον συνδυάσει με τον κόσμο της πληροφορικής (προγραμματισμός ρομπότ). Η εξελιγμένη χρήση των υπολογιστών είναι θεμελιώδης στην εκπαίδευση, τόσο για τον προγραμματισμό όσο και για την συλλογή δεδομένων από το ρομπότ και την περαιτέρω επεξεργασία τους.

Διαβάστε Περισσότερα

CityLab Αθήνας - τηλ. 2 110 130 140

OUTSIDE 500 x 250

Το CityLab στην Αθήνα βρίσκεται στον Άλιμο - η  θετική ανταπόκριση και τα ενθουσιώδη σχόλια των μαθητών που παρακολουθούν τα μόνιμα Εργαστήριά μας αλλά και των μαθητών στις Εκπαιδευτικές Επισκέψεις των Σχολείων, μας παρακινεί να συνεχίσουμε το έργο μας, εμπλουτίζοντας συνεχώς το πρόγραμμά μας. Τα παιδιά μας οδηγούνται στις δεξιότητες του 21ου αιώνα, σωστά και ευχάριστα!

Επικοινωνία

CityLab Βόλου - τηλ. 24210 44400

citylab volos s

Το CityLab στον Βόλο λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2016, σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Αγγλικών ΛΑΝΗ. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσία μας στη Θεσσαλία και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ακριβώς ίδια (επιστημονικά, εκπαιδευτικά, τεχνολογικά) με το CityLab Αθήνας.

Επικοινωνία